Friday, January 6, 2012

Photographer for my engagement


Salam

Hari ini adalah hari mempromote photographer di blog I =)

Ini unofficial photographer untuk engagement I tahun lepas. She's my bestfriend mannn! Sayang ketat-ketat! But hey, bukan sebab dia kawan baik I, I promote dia. I think her works are superb. Like superly superb!! Even my fiancee request nak hire dia for our wedding nanti. Tapi HELLOOOOOOO! She's my bestfriend kotttt. I want her to be one of the most important person during my wedding nanti. I dont want her to lari sana lari sini capture gambar. Tamauuu!

Let me introduce this very talented photographer.. Her name is Zati Mazlan. Dia ada team photography sendiri called imageenasee. Boleh lah click for their blog here, or facebook page here. Nah I tunjuk gambar2 yang Zati captured during my engagement haritu... I sangat sangat sangatttt suka lah semuaaaaaaa =) Semua ni her own work bukan with her team.



With sister (kanan) & fiancee's sister (kiri) =)


Baju tunang & cincin merisik =)

Sibuk touch up konon =p

Mini pelamin

Hantaran =)


Okay bawah ni semua my lil brother yang captured. I takdelah nak promote adik sendiri di sini. my brother sangat minat photography tapi dslr dia screen dah crack, tak repair lagi. hahaha. Ni my brother pinjam my fiancee's dslr =)

My bestfriends since sekolah rendah =) Yang sibuk amik gambar tu lah Zati Mazlan. Yang lagi dua posing maut tu kawan since we were 3 years old :p

Okay photographer sempat posing gittew =)

I love you! Weeeee!

If u need her phone number, do not hesitate to ask me okay!

L.O.V.E


2 comments:

  1. heee..i bru sedar ur entry..TQ my dearest bff..mmuuaahh ^0^

    ReplyDelete