Friday, February 17, 2012

Broga Hills. Jyeahh!

Salam

Hye! *sorok muka*

I know I'm pretty lazy at updating my blog. Saya sibuk sedikit. Eyh banyak! Semenjak dua menjak tiga menjak dah start balik kerja as part-time lecturer UIA PJ ni, memang dah macam takde life untuk diri sendiri. Bayangkan Isnin ada class pagi & petang, rabu & khamis ada satu class each. Nasib baik selasa & jumaat takde class. Tapi kena run research pulak kan kat UPM. Dah lah sekarang run experiment dekat 3 lab berlainan, bukan dekat pulak tu. Takpe, janji kerja jalan.

So disebabkan lately macam takde life, last Saturday I & housemates pergi naik Broga Hills. Sepatutnya every weekend I balik rumah parents dekat Subang Jaya but my family pergi my cousin nikah dekat pahang on friday til saturday. I tak boleh ikut sebab TERPAKSAAAA run samples jumaat tu dari pagi sampai 6pm! Grrr~ So tiba2 I TER-bagi cadangan to housemates untuk naik Broga Hills. Housemate yang xde kasut pun sanggup pi beli kasut malam tu jugak -____-

Okay malas nak cakap banyak, hambek ni...


Pre-breakfast sementara tunggu subuh sebelum start daki :D


Still nampak bulan yo!



With roomate kesayangan :)

Muka sorang-sorang tanak kalah!


Ehem. Bertapa dalam semak :p

I memang tak kenal diorang ni. Ish3

KAHKAHKAHKAH!

Otw turun Broga Hills :)

Ketua rombongan yg dah naik 5kali! hebak mu nih!

Gambar wajib kalau beraktiviti serumah. Siapalah punya semangat kasut gold tu.


Yang terawal sampai bawah balik. Siap lari2 turun sebab curam. Susah nak brake :p

Okay dah tahu siapa punya kasut gold silau ni. I daki dalam gelap tak bawak torchlight pun sebab kasut I ni bagi mengerlip2 gittew dalam gelap. *bluerghh*
Kasut yg dah beli setahun lebih tp ni lah 1st time pakai. Malu sbb kaler gold?


*sesi memalukan diri sendiri*
Akibat naik Broga Hills. Erk.



Di bawah adalah favourite picture of the day *tutupmukamalu*
*
*
*
*
*
*

Semua gambar adalah hasil tangkapan dari tepon sahaja sbb ni last minute plan. Camera tertinggal kat rumah Subang. teehee.

L.O.V.E

No comments:

Post a Comment