Wednesday, February 29, 2012

Grey-purple themed solemnization

Salam

Banyak wedding I attend Febuari ni tapi memang pemalas bebenor nak meng-hapdet blog. 4th Feb I pergi nikah my lil sis. Sebenarnya adik my bestfriend tapi sebab I pun dah lama betul kawan dengan diorang ni, dah serupa adik beradik dah. My bestfreind tu Izzati Syahirah and her lil sis yang nikah that day is Anith Athirah. Tirah nikah je dulu. InsyaAllah reception bulan April nanti :)

I was there at their house in Bukit Tunku the morning itself before we went to Masjid Bukit Aman. I dok golek2 atas katil sementara tunggu pengantin and sisters di-make up. I dah siap2 make-up dekat rumah sebab siap awal :) Tirah & Khalil (the husband) pakai grey. The family pakai purple. I pun part of the rombongan, maka pakai purple jugak. Weee...


Athirah's getting ready :)

Tengok tu, kakak dia (izzati syahirah, kiri) lagi kepoh nak siap.haha

Sibuk photoshoot bagai dalam bilik before pergi masjid

Amik berkat :p

Sisters! I love izzati's baju (kanan). She designed it herself & kak nisa (kiri) made it real. Kak nisa ada boutique sendiri. The family owns 3 boutiques. And of course my solemnization dress will be made by kak nisa :)

Bestfriends :)

I love this picture! Few minutes before athirah get solemnized!

Sempat menyibuk outdoor photoshoot. Padahal photoshoot kat porch keta kat umah je :p

Our best picture together

I love both of you :')

L.O.V.E




No comments:

Post a Comment