Thursday, March 1, 2012

DIY- Fabric flowers

Salam

Dalam sibuk2 kerja, alhamdulillah dapat jugak curi2 masa buat DIY projects untuk wedding :) These fabric flowers are inspired by Intan Norazam, the ex-bride blogger yang famous dgn DIY macam2. Kagum gila kot dgn kerajinan dia buat DIY.

Fabric flowers ni untuk apa? jengjengjeng.Align Center Sila tunggu reception I untuk tahu fabric flowers ni guna untuk apa okay :) Maafkan kualiti gambar. Captured thru phone je tu pastu edit tu pun thru phone, terus tepek di sini :p

Byeeeee!
L.O.V.E

5 comments:

  1. sy pun buat gak..hehehe..
    same sifu..cantik kn :)
    slam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. shomelnyerrrr;p
    hai nadiah,salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. awww... thanx darlings :)
    and salam perkenalan :D

    to ayu, amboihh roomate, gatai na! salam perkenalan lah sgt kan. *cubit*

    ReplyDelete