Monday, June 25, 2012

Countdown mode: ON!

Salam

Tinggal berapa hari je nak nikah tapi sebenarnya takdelah beriya sangat pun buat countdown. Sebab as usual, sibuk memanjang dengan benda selain hal-hal kahwin. Paling haru bila kena present final progress master 5hari sebelum nikah. Sekarang memang focus more on presentation. Banyak lagi data samples yang belum analyse. Rasa macam tak sempat je tapi insyaAllah boleh kot. Kena yakin dengan diri sendiri sekarang ni. Tu nasib baik presentation 5hari sebelum kahwin. Cuba bayangkan 5hari selepas kahwin. Entah hilang ke mana tah. haha.

Dah sebulan lebih tak update blog. Rindu. Bloghopping pun tak sempat. Alhamdulillah, Encek Tunang dah balik Malaysia for good. Baru je balik 2weeks. Dalam 2weeks ni lah kitorang sibuk gila settlekan HIV & thallasaemia tests, borang nikah semua, beli hantaran, fitting dress, etc... 2 minggu yang rasa macam masa tak cukup. Tapi alhamdulillah benda untuk nikah semua dah nak settle. Untuk reception haruslah banyak gilaaaa lagi tak settle. Nasib baik reception 2bulan lepas nikah. Boleh buli bakal suami (time tu nanti suami dah haha) untuk buat macam2.

Post harini macam sesi meluahkan isi hati je. Ini adalah akibat tengah buat slide untuk presentation tapi ilham tak berapa nak datang. haha.

Ni ha calendar June. Tak pernah calendar I sepenuh ini -_-"

OH JUNE!! Y U NO TREAT ME NICELY?? LE ME IS TIRED. LUCKILY IT'S 25TH OF JUNE ALREADY!

okbyejumpalagi. nak kena sambung memberi ilham kepada diri sendiri untuk menyiapkan presentation. Lagi seminggu hoi nak present! Kalau tak masuk CGPA takpe jugak. INI MASUK CGPA HOI! *rotan diri sendiri*

L.O.V.E

2 comments:

  1. same la kite punye dateeee..hehe...let the countdown begins......chayok awk...goodluck!

    ReplyDelete
  2. hihi. Congrats in advance untuk wedding awak! Thanks :) i really need all the good lucks :D

    ReplyDelete