Wednesday, August 29, 2012

Sudi-sudilah ke majlis resepsi saya 8/9/12

Hola!

Sebulan lebih menghilangkan diri. Konon busy lepas dah selamat nikah kan. Padanlah banyak blogger lepas kahwin jarang2 update blog, baru ku tahu perasaan muuuuuu :p Tapi walaupun dah lama gila tak update, traffic blog ni still boleh tahan jugak lah. alololooo, korang ni comel lah rajin datang jenguk2 sini. *peluk kuat2*

I ni nikah je dah nak masuk 8 minggu tapi majlis nya belum lagi. Dah jadi pengantin basi (yeayy??). Maka, dengan ini, pengantin dah basi ni nak jemput u olls datang majlis I. Sudi tak? Sudi tak? Seriously kalau free, silalah datang! lagi2 kalau rasa2 dekat tu, mai lah pakat datang ramai2. Nanti datang, tegur2 lah I. I ni peramah,penyayang,sopan santun,budi bahasa, comel molek orangnya HAHAHAHAHA. Itu memang masuk bakul angkat sendiri.

Tak sempat nak pos kad dekat sorang2, sudi-sudilah terima kad alam maya ini :)

Kita jumpa disana-sana-sanaaaaaaa! Datang jangan tak datang! :D

ps: kalau nanti datang tengok I tak berseri, harap faham. Orang dah lama nikah. Seri dah hilang :p

L.O.V.E
Pengantin dah basi

5 comments:

  1. Nak join!!! Boleh???hehehe (excited nak tgk baLLroom.sLaLu bc review awak je.hehe)

    ReplyDelete
  2. boleh! sila2. jgn malu jgn segan :) jemput dtg kay :D

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Miss in previous entry saya ade nampak de gemilang as your caterer.. so how was it? ok tak die org wat?

    thanks and congrats (>_<)

    ReplyDelete
  4. Salam...
    sorry for the late reply.
    To be honest, time nikah memang awesome! semua puji best & sedap. so expectation untuk reception haruslah dapat service yang sama macam nikah. Tapi malangnya, time reception teruk sgt2. makanan tak sedap, service lambat, majlis dah start semua baru dak setup kek. nasik ada yg hangit, ayam ade yg busuk, cendol takde rasa cendol. tu saya baru listkan sikit. mungkin dia bagus untuk majlis kecik2 je kot. majlis besar, mmg saya cakap, saya kecewa sangat sangat sangat sangat.

    Itu seikhlasnya dari pandangan saya.

    ReplyDelete
  5. Thanks Miss.. appreciate ur feedback :)
    nmpk gayanye kene discuss lg la.. thanks again :)

    ReplyDelete