Saturday, November 3, 2012

Video nikah

Assalamualaikum :)
Terkejut tak dua hari berturut2 update blog? Biasanya 2 bulan sekali pun belum tentu. Haha.

Just a quick one! Nak share video nikah. Dah lama dah siap. Since July lagi but sekarang baru nak share.


Thank you Lensa In Motion! Puas hati :) Video receptions pun dah siap. Tapi bukan dengan Lensa In Motion, our OV for reception was Imtiaz Motion Arts. Nanti lah share video reception okay. Kasi tengok satu-satu dulu :)

L.O.V.E
NNAR

Friday, November 2, 2012

An announcement :)

Selamat hari raya Aidiladha!

Haha. Nak masuk awal Muharram & Deepavali baru nak wish Aidiladha yang dah habis??



 Dua manusia kesayangan yang kegedikan melebihi had maksima. Adik & suami :)

Suami yang belakang tu. Nampak lagi muda dari my only brother yang 5 tahun lg muda.haha.

 
Suami isteri for nearly 4months :) Still much in love. Alhamdulillah Allah tetapkan jodoh antara kami. He's the best!!

Sebenarnya bukan nak buat announcement raya dekat sini. TAPIIIII......


We're announcing that........ we're going to be mama & ayah soon! heeeee. Dah lama sorokkan dari public sebab takut apa2 jadi in early stage. cececewahhh! close friends & relatives je tahu. Alhamdulillah. Entering my 16th week. First trimester already ended so, insyaAllah, harap semua baik2 je. Doa2kan tau :) Dah 2 bulan tak berblog adalah disebabkan sibuk kerja, study, badan lembik2, mual dan juga, kemalasan sentiasa melanda :p Semoga Allah permudahkan semua urusan kami. Ameen.

ps: habislah blog ni nanti jadi blog baby2 pulak. padahal review wedding satu hape pun tak buat lagi. haha!

L.O.V.E
NNAR