Thursday, February 21, 2013

Gained 10kilos!! Jyeahhh!

Assalamualaikum dari ibu mengandung yg membesar dgn sihat ni :p

Alhamdulillah masih diberi kekuatan untuk teruskan pregnancy ni. Warded @ PPUM for 3 days tu I anggap satu ujian dari Allah. Sebab dari awal pregnancy, semua smooth alhamdulillah. Mungkin kali ni lah ujian untuk I. Nasib anak I belum nak keluar lagi. Skrg dah 31weeks tp biarlah cukup bulan & sihat walafiat baru keluar tengok dunia. Hehe :)

Taknak cakap banyak. Nah! Kasi tunjuk sikit gambar org yg membesar bagai juara ni!


Monday, February 11, 2013

Warded

Assalamualaikum..

I sekarang dekat pre-natal ward, PPUM. 29weeks & 5days. Still early to give birth. I was admitted since yesterday. Yesterday dekat HDU, high dependency unit.. 1am baru tukar ke pre-natal ward. Specialist still nak tahan i at least sampai esok if everything's okay.

Doa-doakan i k.

Ps: blog thru phone je. Again.




Friday, February 8, 2013

Ardila's solemnization & mini reception

Salam! 1st post woahhh for year 2013.. So what's new? Yang i tahu, i ni makin sarat hahaha.. Dah 29weeks plus.. Going to be 7months pregnant soon. So far alhamdulillah, semua okay.. Bersyukur sgt ada suami yg sgt memahami, sgt byk tolong2, berkorban etc.. YOU'RE THE BEST SAYANG!! :)

Last nite pegi nikah bestie. Nikah after isyak then terus dinner dekat Kelantan Delights.. Cantiknyaaaa decoration kat situuuu. It was a small dinner/reception with only family & close friends.. But couldnt stay long sebab incik suami kan pegi keje 5.45am. He needs his beauty sleep haha.

Tengok jelah gambar2 yg tak seberapa ni ye.. Blogging ni pun through phone je. Tak bawak laptop pegi office.. Orang mengandung ni mmg malas nak angkat barang berat2 hihihihi