Tuesday, March 26, 2013

Nak kahwin lagi!

Assalamualaikum..

Amboih, title nak mintak penampor je kan.

Rindu our wedding receptions. Rindu! Rasa nak organize wedding sendiri lagi. It was worth it to plan your own wedding. Memang penat tapi IT WAS WORTH IT. Rinduuuu! Lepasni plan majlis cukur jambul anak jelah. Dah boleh start plan yeay!! I dah nak meletup dah ni next month :D



ps: Doakan keselamatan, kesihatan, keberkatan & proses bersalin yang lancar untuk I k. My next post maybe I tempek muka anak I ke. hiks.

Sunday, March 17, 2013

My bundle of joy is coming... Soooon!

Assalamualaikum

As of today, i'm 34weeks and 4days pregnant. EDD is 24th april but due to some risks that i cant avoid, my bundle of joy will be delivered earlier. Nanti i dah bersalin, i bagitau k :)

Bag hospital dah siap! Baju baby dah basuh! Baby cot dah pasang! Nama baby dah ada! Ishhh, excited betul. Tunggu baby nak keluar je ni. Tapi kadang2 terfikir, macamana i nak handle macam2 sebab encik suami sentiasa sibuk. Nak buat macamana, dah kahwin dgn doctor, kenalah terima. Kalau kahwin dgn MO okay lg kot, tapi encik suami still houseman, so sentiasa busy & dibuli lah kan.. Takpe2, Allah Maha Berkuasa lg Maha Pengasih. InsyaAllah I'll get through everything smoothly, ameen.

Nah gambar si tembambambam yg bakal meletup soon.. Sempat lagi bersuka ria bersama besprengsss! Doakan yg terbaik untuk I k :)