Thursday, April 18, 2013

Si kembar: Cinta hati mama

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Anak kembar I dah masuk hari ke 16 harini. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah Allah bagi kekuatan & kesihatan untuk jaga Aiman Yusuf & Adam Mikail walaupun dugaan & cabaran tu hebat. Nak jaga seorang baby baru lahir pun susah, apatah lagi dua..

Nak bercerita pengalaman bersalin tapi belum ada masa untuk duduk dan taip satu2. Aiman & Adam lagi memerlukan masa mama diorang :') apa2 pun, ikut tarikh, si kembar belum lahir lagi. Lahir 3minggu awal, through operation..

Nanti ada masa, I cerita pengalaman i dalam operation theater k sebab i mmg celik, so i tahu apa yg berlaku hihihi









Sunday, April 14, 2013

Meet my twin boys :)

Assalamualaikum uncle2 aunty2 :D

Nama kita Aiman Yusuf & Adam Mikail.. Harini kita dah 12hari. Mama kita owner blog ni. Kita2 saja nak buat kemunculan khas kat blog mama kita :)